Gepubliceerd op 25 november 2022

Lees het nieuwe Bandenbulletin!

Het nieuwe Bandenbulletin is er. Nu alweer voor de tweede keer ook in een digitale versie. Wilt u het Bandenbulletin in de toekomst ook digitaal ontvangen? Geef dan uw e-mailadres door!

“Goed samenwerken is belangrijker dan ooit”

Dat zegt Wim van den Brink, de nieuwe voorzitter van ons fonds. Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaring in de pensioenwereld. En ook waarom juist hij de juiste man op de juiste plaats is. Wim werkte al eerder samen met Appel Pensioenuitvoering, onze nieuwe pensioenadministrateur. Lees in het nieuwe Bandenbulletin wat er met de komst van Appel voor ú verandert. Tipje van de sluier: bijna niets.

Andere onderwerpen in het nieuwe Bandenbulletin zijn:

  • Wet ‘Bedrag ineens’ en het nieuwe pensioenstelsel gaan later in
  • Pensioenonderzoek afgesloten
  • Waar of niet waar: ik moet een verhuizing doorgeven aan ons fonds

Lees hier de papieren versie en digitale versie van het Bandenbulletin.

Ook de digitale versie ontvangen? Geef uw e-mailadres door!

Deelnemers en gepensioneerden ontvangen het Bandenbulletin twee keer per jaar. Voorheen altijd per post. Maar we willen steeds meer digitaal communiceren. Dat is sneller, goedkoper en groener. Daarom maken we ook een digitale versie. We hopen dat nóg meer deelnemers hun e-mailadres aan ons doorgeven, zodat we in de toekomst naar iedereen de digitale versie kunnen sturen. We maken op termijn geen papieren versie meer.